Βόλος: Μάχη για τη ζωή δίνει 37χρονος που πυροβολήθηκε στη διάρκεια κυνηγιού

 
Βόλος: Μάχη για τη ζωή δίνει 37χρονος που πυροβολήθηκε στη διάρκεια κυνηγιού

Ενημερώθηκε: 04/11/19 - 10:54

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύεται ένας 37χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε με σκάγια στο κεφάλι στη διάρκεια κυνηγιού, στην περιοχή του Βελεστίνου, υπό συνθήκες που ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές.

κυνήγι

Ο 37χρονος, αλβανικής καταγωγής, είχε πάει για με 45χρονο φίλο του, όταν ξαφνικά έπεσε αιμόφυρτος, χτυπημένος από σκάγια που του προκάλεσαν σοβαρά κρανιοεγκεφαλικά τραύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των δύο ανδρών υπάρχουν στενοί δεσμοί φιλίας, αλλά όταν πήγαν για να κυνηγήσουν δεν έλαβαν μέτρα αυτοπροστασίας και δεν φόρεσαν τα κίτρινα γιλέκα που βοηθούν στη σήμανσή τους. Ο 45χρονος, ο οποίος βρισκόταν σε ξέφωτο, φέρεται να πέρασε για θήραμα τον φίλο του και να πυροβόλησε. Ο 37χρονος έπεσε στο έδαφος αναίσθητος και ο 45χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ εξαιτίας του δύσβατου της περιοχής χρειάστηκε η μετάβαση και πυροσβεστικής δύναμης για τον απεγκλωβισμό του τραυματία από τη χαράδρα.

Η κατάσταση της υγείας του 37χρονου χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη, ενώ ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου και μετά από προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.