Μάριος Παπαγεωργίου: Ανακαλύφθηκαν οστά που μπορεί να δώσουν απάντηση στο μυστήριο

Μάριος Παπαγεωργίου: Ανακαλύφθηκαν οστά που μπορεί να δώσουν απάντηση στο μυστήριο
Ενημερώθηκε: 18/10/17 - 12:38

Μάριος Παπαγεωργίου: Η τυχαία ανακάλυψη υπολειμμάτων οστών σε εγκαταλελειμμένο μικρό κτίσμα στη δασική περιοχή «Πλαγιανά» στη Λαγκάδα του Δήμου Δυτικής Μάνης από κατοίκους στις 4 Σεπτεμβρίου σήμανε συναγερμό. Μετά την ιατροδικαστική εξέταση που κατέληξε πως τα οστά είναι ανθρώπινα, άνοιξε εκ νέου η πόρτα των ερευνών για τον άτυχο Μάριο Παπαγεωργίου.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, πιθανότατα τα υπολείμματα οστών ίσως να ανήκουν σε περισσότερα από ένα άτομα. Αυτά είναι ίσως τα πρώτα συμπεράσματα στα οποία φαίνεται να καταλήγει ο ιατροδικαστής, χωρίς όμως ακόμα να έχει πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση. Από την στιγμή πάντως που επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι τα οστά είναι ανθρώπινα, θα σταλούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω ανάλυση.

Οι κάτοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία όταν και εντόπισαν τα υπολείμματα οστών σε ένα παλιό λίθινο κτίσμα. Η χρήση του άγνωστη τόσο στην αστυνομία όσο και στους κατοίκους. Μόλις έφτασε εκεί ο ιατροδικαστής έκανε αυτοψία και περισυνέλλεξε τα οστά για να προχωρήσει στην περαιτέρω ανάλυση τους.

Για τα ευρήματα ειδοποιήθηκε και η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου που η υπόθεση του έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η οικογένεια δεν έχει πάψει όλα αυτά τα χρόνια να αναζητεί τον «τάφο» του άτυχου νεαρού στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου. Τα νέα στοιχεία φέρεται να αναπτέρωσαν και πάλι τις ελπίδες της οικογένειας.