Σοκ στην Βοιωτία με την σύλληψη δασκάλου που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Η ΕΛ.ΑΣ πέρασε χειροπέδες σε 41χρονο δάσκαλο ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία-Σοκ σε χωριό της Βοιωτίας
Ενημερώθηκε: 05/12/18 - 19:54

Η ΕΛ.ΑΣ πέρασε χειροπέδες σε 41χρονο δάσκαλο ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύλληψή του έγινε σε χωριό της Βοιωτίας από άνδρες της Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που τον παρακολουθούσαν, το μεσημέρι της Τρίτης και μάλιστα σε έρευνα που ακολούθησε, κατασχέθηκαν υπολογιστές και σκληροί εξωτερικοί δίσκοι.

Το LamiaReport επικοινώνησε με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης στη Στερεά, Χρήστο Δημητρίου, ο οποίος δήλωσε ενήμερος για το γεγονός, σημειώνοντας όμως ότι δεν μπορεί να σχολιάσει κάτι όσο η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Περιορίστηκε μόνο να επιβεβαιώσει ότι ο δάσκαλος έχει απομακρυνθεί από το σχολείο και ότι θα παρακολουθήσουν την πορεία της υπόθεσης

Εκπαιδευτικοί, γονείς και κάτοικοι της περιοχής έπαθαν σοκ, όταν έμαθαν γιατί απομακρύνθηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος από το σχολείο τους, ο οποίος φαίνεται πως ζούσε απομονωμένος.

«Μία έστω φορά δεν τον είδα να πίνει έναν καφέ έξω στο χωριό. Εγώ να φανταστείτε δεν γνώριζα καν ότι μένει εδώ. Φυσιογνωμικά τον ήξεραν μόνο όσοι είχαν κάποια σχέση με το σχολείο καθώς δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι του», είπε στο LamiaReport ο Πρόεδρος της Κοινότητας.