Σοκάρει ο βασιλιάς Κάρολος για τον καρκίνο: «Έχασα την αίσθηση της γεύσης»

 
basilias

Ενημερώθηκε: 21/05/24 - 20:45

Μπορεί να μην δημοσιεύονται πολλά σχετικά νέα για την εξέλιξη της υγείας του μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο, όμως πρόσφατα έκανε ο ίδιος μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Αεροπορικό Μουσείο του Στρατού στο Χάμσαϊρ μαζί με τον γιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο βασιλιάς Κάρολος εξομολογήθηκε ότι έχασε την αίσθηση της γεύσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας του.

Η αποκάλυψη έγινε στη διάρκεια συνομιλίας με τον με τον βετεράνο του βρετανικού στρατού Aaron Mapplebeck, ο οποίος είπε στον βασιλιά Κάρολο ότι υποβλήθηκε πέρυσι σε χημειοθεραπεία για τον καρκίνο. Ο βασιλιάς αποκάλυψε ότι το ίδιο συνέβη και σε εκείνον.

Σε πρόσφατη έξοδό του πάντως ο βασιλιάς Κάρολος, έδειχνε πιο καλά από ποτέ με τον ίδιο μάλιστα να λέει πως «νιώθει καλά».

«Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ πιο άρρωστος απ’ ό,τι θέλει το παλάτι να διαρρεύσει και σίγουρα η ασθένειά του δεν του επιτρέπει να διευθύνει την οικογένειά του, τα επιχειρηματικά συμφέροντα του στέμματος και να εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα της μοναρχίας», είπε πρόσφατα άνθρωπος που ασχολείται με τη ζωή των εστεμμένων στο In Touch. «Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό. Είναι πολύ αδύναμος. Η κατάσταση είναι απελπιστική».

Πηγή: gossip-tv

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ