Δεν υπάρχουν αυτά!!! Κρατική επιδότηση σε σειρά που κόπηκε

Δεν υπάρχουν αυτά!!! Κρατική επιδότηση σε σειρά που κόπηκε
Ενημερώθηκε: 02/07/19 - 14:54

Φέτος πολλές ήταν οι αιτήσεις που κατατέθηκαν για κρατική επιχορήγηση τηλεοπτικών σειρών, ώστε να πάρουν μεγάλο μέρος από τα κόστος της παραγωγής τους.

Οι αιτήσεις εξετάστηκαν από την αρμόδια επιτροπή και όποια πάρει έγκριση θα λάβει και το χρηματικό ποσό. Μέχρι εδώ όλα καλά! Πώς θα σας φαινόταν όμως αν σας λέγαμε ότι εγκρίθηκε επιδότηση για τηλεοπτική σειρά που το κανάλι αποφάσισε να την σταματήσει; Ναι καλά ακούσατε. 

Όπως αναφέρει η Real  τηλεοπτική σειρά «Το σόι σου» την στιγμή που οι συντελεστές έκανα το αποχαιρετιστήριο πάρτι ανέβαινε στη «Διαύγεια» η σχετική απόφαση. Σύμφωνα με τα στοιχεία η σειρά θα λάμβανε το 35% επί του κόστους παραγωγής της.

Οι συντελεστές της σειράς κατέθεσαν την αίτησή τους προτού παρθεί η απόφαση για το φινάλε της.

Η αίτηση προχώρησε, εγκρίθηκε αλλά η σειρά τελικά κόπηκε μετά από πέντε χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας. Σύμφωνα πάντως με την Real η απόφαση αυτή δε θα αλλάξει την απόφαση του ALPHA να μην συνεχιστεί η σειρά. Οι συντελεστές της θα ενημερώσουν το υπουργείο να αποσύρει τη σειρά από το σχέδιο αφού πλέον δεν υπάρχει σειρά για να επιδοτηθεί.