Διαρροές survivor (spoiler): Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (27/01) το έπαθλο επικοινωνίας

Διαρροές survivor (spoiler): Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (27/01) το έπαθλο επικοινωνίας
Ενημερώθηκε: 27/01/21 - 16:18

Διαρροές survivor (spoiler): Σήμερα το βράδυ στο Survivor θα δούμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου. Η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει την δυνατότητα να επικοινωνήσει με κάποιο τρόπο με τον έξω κόσμο. 

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2021 είδαμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας το οποίο κέρδισαν οι «μπλε». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κόκκινη ομάδα να πάει ξανά στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσει έναν ακόμη παίκτη ως υποψήφιο για αποχώρηση. Μετά την ψηφοφορία δεύτερη υποψήφια βγήκε με μεγάλη πλειοψηφία η Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς που είχε την ατομική ασυλία πρότεινε ως τρίτο υποψήφιο τον Περικλή Κονδυλάτο.

Σήμερα το βράδυ λοιπόν εκτός από την αποχώρηση θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της επικοινωνίας το οποίο συνοδεύεται πάντα και από φαγητό. Η κόκκινη ομάδα θέλει όσο τίποτα άλλο να πάρει τη νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Το τελευταίο διάστημα έχουν φτάσει δυο φορές στην πηγή αλλά δεν έχουν πιει νερό, αφού έχουν ηττηθεί στην παράταση. Οι παίκτες της μπλε ομάδας θα μπουν στον στίβο μάχης για να πάρουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο φετινό Survivor. Στο τρέιλερ βλέπουμε ένα μεγάλο στίβο μάχης και έναν απαιτητικό στόχο. Η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο θα πρέπει να τα δώσει όλα για όλα ρίχνοντας στον στίβο τα πιο βαριά χαρτιά της. Παράλληλα θα δούμε να συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Νίκο Μπάρτζη.

Πάμε τώρα σε αυτί που θέλετε να μάθετε και δεν είναι άλλο από την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) η ομάδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει το σημερινό αγώνισμα επάθλου του Survivor 2021 είναι η κόκκινη. Βέβαια, κρατήστε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει η ανατροπή και οι «μπλε» να είναι αυτοί που τελικά θα πάρουν τη νίκη. Αργότερα θα επιστρέψουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για τους νικητές του σημερινού αγώνα επάθλου.  

 

 

Διαβάστε: Διαρροές survivor (spoiler): Αυτός αποχωρεί σήμερα (27/01) από το παιχνίδι

Διαβάστε: Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες