"Στο Survivor έτρωγα από τα σκουπίδια και έβλεπα όνειρα με κρουασάν"

 
"Έτρωγα από τα σκουπίδια και ήταν τέλεια" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 15/01/18 - 14:57

Survivor 2: Μια ανάσα πριν από την πρεμιέρα, κυκλοφόρησε το trailer με τους παίκτες που μπαίνουν στους Διάσημους και στους Μαχητές αντίστοιχα, βάζοντας τέλος στις φήμες και στις υποθέσεις για το ποιοι είναι στον Άγιο Δομίνικο.

Γιάννης Σπαλιάρας

Την ίδια στιγμή οι παίκτες του Survivor 2017 που πρωταγωνίστησε την περσινή σεζόν στις οθόνες μας, εξακολουθούν να αποκαλύπτουν καθημερινά κομμάτια από τις εμπειρίες που βίωσαν στον Άγιο Δομίνικο, εμπειρίες που μάλλον θα θυμούνται για πάντα.Ένας από αυτός είναι και ο .

Ο ίδιος εξομολογήθηκε στο DOT και τους Θανάση Αναγνωστόπουλο και Νάνσυ Ζαμπέτογλου για το πώς ένιωσε όταν στο Survivor έφαγε από τα σκουπίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR 2

«Έφαγα δύο φορές από σακούλες σκουπιδιών, αποφάγια. Περνώντας ανάμεσα από τα αγωνίσματα είδα μια σακούλα με σκουπίδια, που ήταν οι ντόπιοι εκεί οι Δομινικάνοι που τους έβγαζαν κάποια γεύματα για να δουλεύουν και πετούσαν κάποια φαγητά στα σκουπίδια.

Παιδιά, έφαγα από τα σκουπίδια κι ένιωθα τέλεια. Οι συνθήκες στο θέμα του φαγητού ήταν πάρα πολύ δύσκολες. Έβλεπα συνέχεια όνειρα με τεράστια κρουασάν, γλυκά, που δεν είμαι γενικά φαν του γλυκού, πιο πολύ αλμυρά λιγουρεύομαι», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε τι είπε: