Οι προβολείς στο περίπτερο της Peugeot στη Γενεύη πέφτουν στο 508

 
Οι προβολείς στο περίπτερο της Peugeot στη Γενεύη πέφτουν στο 508

Ενημερώθηκε: 07/03/18 - 11:55

Είναι από τα πιο συναρπαστικά μοντέλα της γαλλικής φίρμας. Το νέο και ταυτόχρονα ριζοσπαστικό σεντάν, το PEUGEOT 508, με το εντυπωσιακό στυλ που υπόσχεται μοναδικές οδηγικές εμπειρίες.

Όλοι όσοι το είδαν στην press day στην έκθεση της Γενεύης εντυπωσιάσθηκαν από τη μυώδη σιλουέτα του και την εντυπωσιακή του σχεδίαση.

Είναι ένα 5θυρο σεντάν/κουπέ εμπνευσμένο από το πρωτότυπο PEUGEOT Instinct. Στο εμπρός μέρος, , κυριαρχούν τα κάθετα φώτα ημέρας LED που προσδίδουν στο αυτοκίνητο μία ιδιαίτερη και μοναδική φωτεινή υπογραφή.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα τρισδιάστατης αισθητικής Full LED πίσω φωτιστικά σώματα, που ενώνονται νοητά με το γυαλιστερό μαύρο οριζόντιο τμήμα.

Οι προβολείς στο περίπτερο της Peugeot στη Γενεύη πέφτουν στο 508

Η απουσία πλαισίου στα πλευρικά παράθυρα τονίζει ακόμα περισσότερο την κουπέ εμφάνιση του αμαξώματος, ενώ το πορτμπαγκάζ εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στο χώρο των αποσκευών.

Εντυπωσιακό είναι και το εσωτερικό του που προέρχεται κατευθείαν από το πρωτότυπο Exalt. Στο PEUGEOT i-Cockpit περιλαμβάνεται το μικρής διαμέτρου, “flat bottom & top” τιμόνι, η HD οθόνη αφής των 10’’ με τους αεροπορικού τύπου διακόπτες στη βάση της, και το head-up display των 12,3 ιντσών. Στη διάθεση του οδηγού υπάρχουν και 4 επιλογές τρόπου οδήγησης (Eco, Sport, Comfort, Normal).

Εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογίες. Στις περισσότερες εκδόσεις με τους κινητήρες PureTechβενζίνης 180 και 225 και BlueHDi diesel 130, 160 και 180 ίππων, διατίθεται και το νέο αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο EAT8.

Σε ορισμένες εκδόσεις διατίθεται και η ανάρτηση μεταβαλλόμενης απόσβεσης, καθώς και ο πίσω άξονας πολλαπλών συνδέσμων, που συνδυάζουν ιδανικά τη δυναμική συμπεριφορά, την άνεση και την ασφάλεια.

Ένα εντελώς νέο σύστημα νυχτερινής όρασης, που έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει ζωντανούς οργανισμούς, που κινούνται μπροστά από το αυτοκίνητο, σε αποστάσεις μέχρι και 200 μέτρα.

Το PEUGEOT 508 είναι ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της στρατηγικής αναβάθμισης της μάρκας, γεγονός που πιστοποιείται από την επιλογή των επιμέρους υλικών, (δέρμα Nappa, και Alcantara), έως και το κορυφαίο ηχοσύστημα της FOCAL.