Το συγκλονιστικό γράμμα των γονιών που έχασαν τον μπέμπη τους στη φωτιά

 
Το συγκλονιστικό γράμμα των γονιών που έχασαν τον μπέμπη τους στη φωτιά

Ενημερώθηκε: 28/07/18 - 11:45

Ειδήσεις - Όσο περνούν οι μέρες έρχονται στο φως τραγικές ιστορίες από την τραγωδία στην Ανατολική Αττική με τους 88 έως τώρα νεκρούς.

Οι γονείς που έχασαν το έξι μηνών μωρό τους πήγαν στο σημείο της τραγωδία για να καταλάβουν τι πραγματικά έχει γίνει και να αποχαιρετήσουν το παιδί τους.

Με ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα γράμμα με συγκινητικά λόγια περιγράφουν την οδύνη τους, αλλά παράλληλα στέλνουν και ένα μήνυμα ελπίδας.

Οι τραγικοί γονείς στο γράμμα απευθύνουν το στερνό αντίο στον «μπέμπη» τους και υπόσχονται ότι κάθε καλοκαίρι θα επιστρέφουν στο σημείο για να δουν το μέρος να πρασινίζει με το χαμόγελό του αδικοχαμένου τους παιδιού.

Διαβάστε το συγκλονιστικό γράμμα:

«Αγάπη μου, μπέμπη μου, είσαι ένας υπέροχος κολυμβητής μέσα στη θάλασσα. Ήθελες να εντυπωσιάσεις τη μανούλα σου, όπως κάθε φορά που σε έβλεπε και την έκανες χαρούμενη, όπως και περίμενες τον πατερούλη σου να σε χαρεί. Εδώ θα είμαστε κάθε καλοκαίρι και θα κάνουμε μαζί μπάνιο, δίπλα στον παράδεισο που θα τον ξανακάνεις πράσινο. Θα παίζουμε στη θάλασσα όλοι μαζί κι αγαπημένοι. Εγώ, η μανούλα σου και ο μπαμπάκας σου. Ότι θέλεις εσύ, μικρό μου ψαράκι. Δημήτρης, Φωτεινή, Μαργαρίτα, Ανδρέας».