Μήνυση Βαξεβάνη: Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη στη Γεροβασίλη και η λιτή απάντηση

 
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η..καταζητούμενη είναι στα γραφεία μας-Γεροβασίλη: Μικροπολιτική διολίσθηση της ΝΔ

Ενημερώθηκε: 03/09/18 - 22:56

Συνεχίζεται το θρίλερ με την μήνυση που υπέβαλλε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Σοφίας Ζαχαράκη.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΝΔ ο πρόεδρος του Κόμματος, Κυρ. Μητσοτάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, και σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται τα parapolitika, την ενημέρωσε πως «η καταζητούμενη από την ΕΛΑΣ αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Σοφία Ζαχαράκη βρίσκεται στα γραφεία του κόμματος για την περίπτωση κατά την οποία η κυβέρνηση την αναζητεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποστάσεις από την Κυβέρνηση

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εν συνεχεία, έβγαλε την εξής ανακοίνωση: «Ενημερώνουμε τη Νέα Δημοκρατία ότι η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου. Η εποχή που οι κυβερνήσεις και οι υπουργοί έδιναν εντολές για συλλήψεις έχουν παρέλθει. Ας μην κρίνουν στη ΝΔ εξ ιδίων τα αλλότρια. Η προσπάθεια εμπλοκής της κυβέρνησης στη διένεξη ενός ιδιώτη με την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τουλάχιστον ατυχής. Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τη Νέα Δημοκρατία στη μικροπολιτική της διολίσθηση».