Απίστευτη αποκάλυψη του Κυριάκου Πελεκάνου για τους Τούρκους παίκτες του Survivor! (video)

 
Απίστευτη αποκάλυψη του Κυριάκου Πελεκάνου για τους Τούρκους παίκτες του Survivor! (video)

Ενημερώθηκε: 03/05/19 - 21:23

Survivor: Το ριάλιτι επιβίωσης που εμπνεύστηκε ο Ατζουν Ιλιτζαλί, όπου για να... επιβιώσεις θα πρέπει να είσαι μετρ στην ίντριγκα και στην δολοπλοκία. Απίστευτες αποκαλύψεις για τις τακτικές των Τούρκων παικτών έκανε on camera ο Κυριάκος Πελεκάνος.

Ο Έλληνας παίκτης μας άφησε άφωνους με όσα άκουσε από έναν από τους καλύτερους Τούρκους παίκτες. Ο Χικμέτ πρότεινε την προηγούμενη εβδομάδα να χάσουν επίτηδες την ασυλία για να βγάλουν υποψήφια την Σαμπριέ. Ο Κυριάκος τόνισε πως έμεινε άναυδος με όσα άκουσε από τον Τούρκο, ξεκαθαρίζοντας πως διαφώνησε τελείως με το σκεπτικό του.

1

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA

«Την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν οι ασυλίες, οι Έλληνες ήμασταν κάθετοι ότι παίζουμε για να κερδίσουμε. Ο Χικμέτ είχε εκφράσει την επιθυμία να χάσουμε την ασυλία ώστε να βγάλουμε υποψήφια την Σαμπριέ. Εμένα με βρίσκει αντίθετο γιατί και να χάσουμε την ασυλία και να μπει η Σαμπριέ υποψήφια δεν σημαίνει ότι θα φύγει. Το 2017, απ’ ότι μου είπαν τα παιδιά, βγήκε 12 φορές υποψήφια, άρα δεν μου λέει κανείς ότι θα φύγει. Ισα ίσα μπορεί να χάσω έναν συμπαίκτη, ο οποίος είναι σημαντικός, όπως η Μπουσρά ή ο Οκάι. Αυτοί, ουσιαστικά, μένουν γιατί δεν θα βγει υποψήφιος ούτε ο Χικμέτ, ούτε ο Μπορά, ούτε η Σεντά», είπε ο Κυριάκος Πελεκάνος.

Δείτε το βίντεο: