Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα (17/06) το ταξίδι στην Κολομβία

 
Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα (17/06) το ταξίδι στην Κολομβία

Ενημερώθηκε: 17/06/19 - 11:31

Survivor spoiler: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Σάκη Τανιμανίδη

Το παιχνίδι φτάνει προς το τέλος του και τα έπαθλα μεγαλώνουν και εντυπωσιάζουν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει πάει ένα ταξίδι στην Κολομβία.

.

Συμβούλιο του Νησιού

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας Η μαύρη ομάδα κατάφερε να κερδίσει και να κάνει το 2-0 στις συνολικές νίκες παίρνοντας την ασυλία, επιβεβαιώνοντας τις διαρροές (spoiler) που σας είχαμε δώσει από νωρίς το πρωί. Έτσι η άσπρη ομάδα οδηγήθηκε στο για να επιλέξει τρεις μέλη της ως υποψήφιους για αποχώρηση. Υποψήφιοι λοιπόν προέκυψαν οι Νίκος, Αφροδίτη και Κυριάκος, αφού είναι η σειρά των Ελλήνων παικτών να υποστούν την ψυχοφθόρα διαδικασία. Αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους στην μεγάλη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού θα αποχωρήσει από το Survivor λίγο πριν το τέλος.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο ο στίβος είναι για ακόμη μια φορά δύσκολος. Η μαύρη ομάδα έρχεται με φόρα από την κατάκτηση της ασυλίας και μπαίνει με την ψυχολογία του φαβορί στο αγώνισμα. Από την πλευρά τους οι άσπροι θέλουν να κερδίσουν για να ανεβάσουν την ψυχολογία τους και να βρουν τα αγωνιστικά αποθέματα για την μικρή, αλλά δύσκολη συνέχεια του παιχνιδιού.

Ποιος θα κερδίσει σήμερα; Ακόμη είναι νωρίς για να σας δώσουμε τις διαρροές (spoiler) για το σημερινό αγώνισμα. Η μαύρη ομάδα είναι το φαβορί, αλλά κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει την ανατροπή από τους «μαύρους». Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα επανέλθουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα το ταξίδι στην Κολομβία.

View this post on Instagram

Για ένα ταξίδι στην Κολομβία θα αγωνιστούν στο επόμενο έπαθλο οι δύο ομάδες ? Νέο επεισόδιο αύριο στις 20:50 @skaitv.gr ... #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

Survivor Greece

A post shared by (@survivorgreece) on