MasterChef spoiler (9/6): Ποιος κερδίζει σήμερα τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο

 
MasterChef spoiler (9/6): Ποιος κερδίζει σήμερα τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο

Ενημερώθηκε: 09/06/21 - 16:10

MasterChef spoiler (9/6): Σήμερα το βράδυ η αυλαία για το reality μαγειρικής πέφτει με τον μεγάλο τελικό.

MasterChef

Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης υποδέχονται όλους τους παίκτες που πέρασαν φέτος από το , καθώς και έναν εκλεκτό καλεσμένο ο οποίος θα κληθεί να βαθμολογήσει τις προσπάθειες της Μαργαρίτας και του Διονύσιου, οι οποίοι θα μονομαχήσουν τόσο για τον τίτλο, τόσο και για το σημαντικότατο χρηματικό έπαθλο.

MasterChef 6

Διαρροές (spoiler) για το σημερινό επεισόδιο δεν μπορούμε να σας δώσουμε, γιατί δεν υπάρχουν, αφού το παιχνίδι τελειώνει και η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή από τους τρεις κριτές θα γίνει ζωντανά. Την ώρα όμως που ακόμα δεν γνωρίζουμε το όνομα του νικητή, γνωρίζουμε ότι ο διαγωνισμός θα επιστρέψει για μια ακόμη σεζόν, αφού ήδη κυκλοφορεί το τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχής του , που θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία τόσο στην Μαργαρίτα, όσο και στον Διονύσιο που μας συντρόφευσαν όλους αυτούς τους μήνες σε ένα μαγειρικό ταξίδι, γεμάτο κόντρες, αγωνία, συγκίνηση και μαγειρικές μάχες. Όπως φέτος έτσι και στο επόμενο reality μαγειρικής θα είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε όλες τις διαρροές (spoiler), αλλά και τις εξελίξεις! Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

View this post on Instagram

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)