Φήμες για συμφωνία Ικάρντι-Γιουβέντους, διαψεύδει ο Αργεντινός

Φήμες για συμφωνία Ικάρντι-Γιουβέντους, διαψεύδει ο Αργεντινός
Ενημερώθηκε: 17/05/19 - 19:39

«Φωτιά» έβαλε στη Serie A δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport που ανέφερε πως η Γιουβέντους έφτασε σε συμφωνία με τον Μάουρο Ικάρντι προκειμένου ο Αργεντίνος να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Το εν λόγω δημοσίευμα συνεχίζει πως το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή είναι να δεχτεί η Ίντερ της προσφορά της Γιουβέντους.

Όλα αυτά βέβαια δεν δείχνουν να έχουν καμία σημασία καθώς λίγο μετά την εμφάνιση του ρεπορτάζ, ο ίδιος ο Μάουρο Ικάρντι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram διέψευσε κατηγορηματικά τα παραπάνω σενάρια.

«Καθώς στον Τύπο δημοσιεύθηκαν ειδήσεις που δεν αντανακλούν τις σκέψεις και την επιθυμία μου, θέλω να ενημερώση τους φιλάθλους ότι έχω ενημερώσει την διοίκηση της Ίντερ για την πρόθεσή μου να μείνω στην ομάδα. Το αναφέρω για να μην υπάρξουν κανενός είδους παρερμηνείες.

Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη του Τύπου να πουλήσει ψευδείς ειδήσεις, αλλά πρέπει να το ξεκαναθαρίρω προσωπικά. Επαναλαμνάβω: έχω εκφράσει στην Ίντερ την επιθυμία μου να μείνω επειδή η Ίντερ είναι η οικογένειά μου. Ο χρόνος θα δείξει ποιος λέει την αλήθεια» ήταν το μήνυμα του Ικάρντι.

ικαρντι