Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

 
alexadra karta

Ενημερώθηκε: 28/04/22 - 09:12

Ο Ερμής δημιουργεί και σήμερα μία θετική πλανητική όψη, αυτή την φορά με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του Θανάτου και της Αναγέννησης. Τα πράγματα γύρω μας αποκτούν, μεγαλύτερο νόημα και σημασία και ίσως μάλιστα να υπάρξουν θετικές προοπτικές για οικονομικά θέματα, όταν μάλιστα μπορεί να γίνουν κάποιες καλές συμφωνίες, ευνοώντας περισσότερο, τα ζώδια της Γης.

Η Σελήνη από την άλλη στο ζώδιο του Κριού, ετοιμάζεται σε δύο μέρες, να κάνει σύνοδο με τον Ήλιο. Η Νέα αυτή Σελήνη, θα μας δώσει πολλές πληροφορίες για τα [σταθερά] της ζωής μας και φυσικά την οικονομική μας κατάσταση, τους επόμενους μήνες.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, οι μέρες αυτές είναι πολύ σημαντικές, εφόσον μπορεί να μην έχετε στο δικό σας ζώδιο έντονες πλανητικές αναφορές, αλλά πλαισιώνεστε από γεγονότα που θα σας καθορίσουν το επόμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πολύ κοντά σε νέα ξεκινήματα και σίγουρα για σας που έχετε γεννηθεί τις μέρες αυτές, θα συμβούν στην ζωή σας σημαντικά γεγονότα, που δεν θα τα ξεχάσετε. Είναι η γενέθλια χρονιά, που θα σας γεμίσει με νέες εμπειρίες και διαφορετικές καταστάσεις, με ότι είχατε γνωρίσει και συμπορευτεί, έως τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η μέρα σας θα είναι ενδιαφέρουσα, εφόσον θα μπορέσετε να συναντηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να σχεδιάσετε κάποια πράγματα για το μέλλον. Βέβαια οφείλω να σας προετοιμάσω, για μία πολύ σημαντική εργασιακή αλλαγή, που ετοιμάζεται για σας, αυτή την χρονική στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ ιδιαίτερη μέρα για τα επαγγελματικά σας, όταν μάλιστα θα υπάρξουν και βοηθητικοί παράγοντες τις επόμενες μέρες, από πρόσωπα που σας εμπιστεύονται και σας προσέχουν ανιδιοτελώς.

ΛΕΩΝ  

Για σας τα Λιοντάρια, η μέρα αυτή είναι αρκετά καλή, για να κάνετε κάποιες συμφωνίες, να συμμετάσχετε σε ένα μαθησιακό πρόγραμμα, αλλά και να βρεθείτε σε μία πνευματική αναζήτηση, μέσα από ταξίδια και φιλοσοφικές πορείες. Πολύ καλή επίσης μέρα, για τους σπουδαστές και για όσους ασχολείστε με πνευματικές εργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας που χρειάζεστε μία νέα ώθηση, σε οικονομικά θέματα, μία εσωτερική αναζήτηση και γενικότερα να νιώσετε κάποιες αλήθειες που δεν σας τις είχαν πει οι άλλοι με την πραγματική τους διάσταση, οι μέρες αυτές θα αποδειχθούν, οι πιο κατάλληλες για σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η μέρα είναι η πιο κατάλληλη για να έχετε μία πιο ξεκάθαρη γνώση, για τις σχέσεις σας, αλλά και τα συναισθήματα που τρέφετε για κάποια σημαντικά πρόσωπα. Είναι η στιγμή της αλήθειας, η στιγμή που θα πρέπει να μάθετε χωρίς να φοβηθείτε, ποιος είναι ο ρόλος των άλλων στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ ιδιαίτερες αυτές οι μέρες για σας, μέχρι που θα τελειώσει ο Απρίλιος, θα έχετε την δυνατότητα να νιώσετε την σοβαρότητα των γεγονότων γύρω σας. Βάλτε λοιπόν σε σειρά κάθε εκκρεμότητα και θα καταλάβετε ότι οι αλήθειες έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας, η μέρα αυτή θα είναι πολύ συμβατή με τις επιθυμίες σας. Ίσως μάλιστα συναντηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, νιώσετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να απολαύσετε ότι αγαπάτε πραγματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και πολλά θέματα νιώθετε ότι έχουν καθυστερήσει, να περιμένετε μία ανατροπή, που θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο σωστά τις επιλογές σας. Ίσως μάλιστα να πρέπει να αλλάξετε κάποιες εμμονικές σκέψεις, για να φτάσετε πιο γρήγορα στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνία δεν θα σας λείψει σήμερα και μάλιστα θα θελήσετε να γίνετε περισσότερο καυστικοί από ότι πιο πριν με τους άλλους. Αφεθείτε σε ότι νιώθετε καλύτερα και η διαίσθηση, θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα, αλλά και θα βρείτε τον κατάλληλο χρόνο, να ξεκαθαρίσετε μία παλιά σας υπόθεση. Εξ άλλου σήμερα το ατού σας είναι, να συλλέγετε πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσετε, την πιο κατάλληλη στιγμή.