Πραξικόπημα στην Τουρκία: Η επίθεση των Ειδικών Δυνάμεων κατά του Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραξικόπημα στην Τουρκία: Η επίθεση των Ειδικών Δυνάμεων κατά του Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 18/07/16 - 19:32

Οι πραξικοπηματίες στην Τουρκία θέλησαν να εξουδετερώσουν τον Ερντογάν. Έτσι, μία από τις πρώτες επιχειρήσεις που σχεδίασαν ήταν η επίθεση στ θέρετρο όπου διέμενε. Στα πρώτα λεπτά από την εκδήλωση της στάσης, τρία ελικόπτερα γεμάτα με κομάντος απογειώθηκαν από στρατόπεδο των ειδικών δυνάμεων της Σμύρνης και κατευθύνθηκαν στη Μαρμαρίδα όπου ήταν γνωστό ότι επί έξι ημέρες βρίσκονταν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Αμέσως ο Τούρκος Πρόεδρος μετακινήθηκε σε άλλο κτήριο κοντά στο ξενοδοχείο και αναπτύχθηκαν γύρω του περίπου 100 ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί.
Όπως φαίνεται στα πλάνα ακολούθησε πραγματική μάχη με τους κομάντος να υποχωρούν και στη συνέχεια να εξουδετερώνονται.

Ακολούθησε επιχείρηση διαφυγής του Ερντογάν ο οποίος με ελικόπτερο μεταφέρθηκε στο προεδρικό αεροσκάφος το οποίο απογειώθηκε άμεσα.

Σε ένα δεύτερο βίντεο - ντοκουμέντο, ελικόπτερο που υποστηρίζει τους πραξικοπηματίες βάλλει κατά των γραφείων των μυστικών υπηρεσιών της MIT. 

Δείτε τα βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πραξικόπημα στην Τουρκία: Τριήμερη αναβολή για τους οκτώ στασιαστές

Πραξικόπημα στην Τουρκία: Ραγδαίες εξελίξεις – Εισβολή από τις ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας στη σχολή Ικάρων της Τουρκίας!

Πραξικόπημα στην Τουρκία: Τα 2 σχέδια εξόντωσης του Ερντογάν – Επιθέσεις με 2 μαχητικά F-16 και η μάχη των κομμάντος – video

Πραξικόπημα στην Τουρκία: Η Deutsche Welle αποκαλύπτει σχέδιο δολοφονίας, με βομβαρδισμό, του Ερντογάν στο πραξικόπημα!

Πραξικόπημα στην Τουρκία: Δείτε ποιοί στρατηγοί και ανώτατοι δικαστές συνελήφθησαν ως εγκέφαλοι του πραξικοπήματος στην Τουρκία

Πραξικόπημα στην Τουρκία: ποιοι και γιατί λένε ότι ήταν στημένο

Φόβους για τη ζωή τους και των οικογενειών τους εξέφρασαν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί