Συνταξιούχος αστυνομικός αποπλάνησε κοριτσάκια στη Φθιώτιδα

Συνταξιούχος αστυνομικός αποπλάνησε δύο κοριτσάκια στη Φθιώτιδα
Ενημερώθηκε: 17/07/16 - 18:04

Σάλος έχει προκληθεί σε ένα χωριό στη δυτική Φθιώτιδα, με αφορμή τη διακριτική έρευνα που διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λαμίας για έναν ηλικιωμένο συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος κατηγορείται για την αποπλάνηση δύο ανήλικων κοριτσιών.

Ο 76χρονος πρώην αστυνομικός φέρεται ότι τα τελευταία δυο χρόνια καλούσε στο σπίτι του τις δυο αδελφούλες ηλικίας 9 και 11 χρόνων με την οικογένεια των οποίων είναι γείτονας και ασελγούσε πάνω τους. Μάλιστα, τα όσα έκανε φέρονται να ήταν εν γνώσει της συζύγου του! Τα κοριτσάκια είχαν αποκαλύψει στη μητέρα τους όσα υπέφεραν αλλά εκείνη δεν τα πίστεψε και, σύμφωνα με το lamiareport.gr, εξομολογήθηκαν ό,τι συνέβαινε σε άλλα συγγενικά τους πρόσωπα.

Με εντολή εισαγγελέα, τα κοριτσάκια παραδόθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», όπου θα παραμείνουν ώσπου να ολοκληρωθεί η έρευνα των αστυνομικών, ενώ παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγους. Πάντως, εξετάστηκαν από ιατροδικαστή που δεν διαπίστωσε ίχνη βιασμού, ενώ ο 76χρονος και η σύζυγός του αρνούνται τις κατηγορίες.