Θρίλερ με τον θάνατο του φοιτητή στη Κάλυμνο: Αμφισβητείται το πόρισμα του ιατροδικαστή!

 
Θρίλερ με τον θάνατο του φοιτητή στη Κάλυμνο: Αμφισβητείται το πόρισμα του ιατροδικαστή!

Ενημερώθηκε: 04/12/17 - 13:26

Θρίλερ με την υπόθεση του θανάτου του φοιτητή στη Κάλυμνο, καθώς οι γονείς του Νίκου Χατζηπαύλου είναι πεπεισμένοι πως ο γιος τους δολοφονήθηκε. Μέσω του δικηγόρου τους κ. Γιάννη Γλύκα καταθέτουν μήνυση για ανθρωποκτονία κατά αγνώστων, ενώ θα καταθέσουν νέα στοιχεία στις αρμόδιες αρχές, ώστε η υπόθεση να μην μπει στο αρχείο, ως δυστύχημα.

ιατροδικαστή

Οι γονείς του φοιτητή εμφανίστηκαν σήμερα Δευτέρα (4/12) στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν τη μήνυση κατά αγνώστων για την ανθρωποκτονία όπως υποστηρίζουν του γιου τους, αμφισβητώντας το πόρισμα του , στο οποίο αναφερόταν πως ο γιος τους έχασε τη ζωή του από πτώση.

ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

δυστύχημα

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πάνο Κοτρέτσο ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου οφείλεται σε και όχι σε εγκληματική ενέργεια. Οι εσωτερικές και εξωτερικές κακώσεις στο σώμα του φοιτητή προκλήθηκαν από πτώση από βράχο.

Ο θάνατος του 20χρονου δεν ήταν ακαριαίος και ενδεχομένως προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια, δεν αποκλείεται να πέθανε τις επόμενες ημέρες. Ο 20χρονος φαίνεται ότι αρχικά είχε πέσει σε εσοχή του βράχου πριν την τελική πτώση του που ενδεχομένως προκλήθηκε από καιρικά φαινόμενα καθώς τις επόμενες ημέρες στην Κάλυμνο σημειώθηκε καταρρακτώδης βροχή. Το νερό παρέσυρε τον άτυχο φοιτητή και εκτιμάται ότι η σορός του βρέθηκε στο σημείο όπου το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (25.11.2017) τον βρήκε το 15χρονο αγόρι.

Ο ISIS ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Νίκος Χατζηπαύλου πήγε στην Κάλυμνο για να δει τη μητέρα του, που είναι καθηγήτρια μόνιμα διορισμένη στο νησί. Είχε σκοπό να περάσει μαζί της το Σαββατοκύριακο και να επιστρέψει στην Αθήνα, που ζούσε και σπούδαζε. Το πρωί της Κυριακής, 19 Νοεμβρίου, ξεκίνησε να πάει βόλτα με το ποδήλατό του. «Μαμά, πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω», ήταν τα τελευταία του λόγια. Μετά από μερικές ώρες, που ο 21χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής , η μητέρα του ανησύχησε και έτρεξε στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή του.

Έξι μέρες μετά, ο επίλογος της ιστορίας ήταν τραγικός. Η σορός του βρέθηκε πεσμένη ανάσκελα, γερμένη ελαφρά στο πλάι, ακριβώς κάτω από έναν αναρριχητικό βράχο, σε ένα σημείο που ορισμένοι υποστηρίζουν ότι θα μπορούσαν να έχουν εντοπίσει βοσκοί ή πεζοπόροι.

Ο φοιτητής φαίνεται ότι ήταν «μέσα στα πόδια» των αρχών που έψαχναν να τον εντοπίσουν, χωρίς να τα καταφέρουν. Από το σημείο που είχαν περάσει πολλές φορές άνδρες της πυροσβεστικής, κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών, που είχε ταξιδέψει από την Αθήνα και εθελοντές διασώστες. Όμως κανείς δεν τον είχε δει, μέχρι που τον εντόπισε τυχαία, ένας 15χρονος μαθητής, έξι μέρες μετά την εξαφάνισή του.