Οικογενειακά προβλήματα πίσω από την εξαφάνιση των δύο αδελφών στο Δήλεσι

 
Το πρώτο σημάδι ζωής ύστερα από αρκετές μέρες έδωσαν οι δύο αδελφές από το Δήλεσι-Το...έσκασαν με φίλο τους, ανιψιό γνωστής ηθοποιού

Ενημερώθηκε: 16/03/18 - 19:03

Το πρώτο σημάδι ζωής ύστερα από αρκετές μέρες έδωσαν οι δύο αδελφές από το Δήλεσι που έχουν εξαφανιστεί από το σπίτι τους εδώ και αρκετές μέρες.

Οι δύο ανήλικες αδελφές, Εμμανουέλα και Ντενίσα αποφάσισαν να το σκάσουν, ανακουφίζοντας έστω το Πανελλήνιο ότι δεν πρόκειται για κάποια περίπτωση αποβολής, ενώ στο..σκασιαρχείο από το σπίτι , εμπλέκεται και ένας νεαρός, φίλος της μίας αδελφής.Πίσω όμως από όλο αυτό, φαίνεται πως κρύβεται ένα οικογενειακό δράμα.

Τα κορίτσια σύμφωνα με την εκπομπή Τatiana Live φέρονται να αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα στο σπίτι τους από το οποίο ήθελαν να ξεφύγουν, ενώ ταυτόχρονα με τις δύο αδελφές χάθηκαν και τα ίχνη ενός 18χρονου αγοριού, που φέρεται να είχε σχέση με τη μικρή αδελφή.

Συναγερμός: Αναζητούνται δύο κορίτσια 16 και 17 ετών

Ο νεαρός που είναι ενήλικος είναι ανιψιός της γνωστής ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά, η οποία μίλησε επίσης στην εκπομπή και είπε ότι τις τελευταίες μέρες κάτι τον ανησυχούσε.

 

Το χρονικό

 

Αγωνία για τις δύο ανήλικες αδελφές που εξακολουθούν να αγνοούνται

Η μητέρα έχει να δει τις κόρες της από την περασμένη Δευτέρα το πρωί, όταν εκείνες ξεκίνησαν για να πάνε σχολείο. Εξαφανίστηκαν χωρίς χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι αδελφές είχαν επικοινωνήσει και το απόγευμα της εξαφάνισης με τη μητέρα τους την οποία ενημέρωσαν ότι είναι καλά στην υγεία τους, και της είχαν ζητήσει και τότε να μην ανησυχεί.