"Λευκή" ισοπαλία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο (ΒΙΝΤΕΟ)

 
"Λευκή" ισοπαλία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 08/02/17 - 21:49

Αν και στο πρωτάθλημα, η βαθμολογική διαφορά ανάμεσά τους, είναι τεράστια, στο γήπεδο σήμερα, Ολυμπιακός και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Περιστεριώτες έβγαλαν αντίδραση και στο ντεμπούτο του Ρικάρντο Σα Πίντο κατάφεραν να σταθούν όρθιοι στο "Γ. Καραϊσκάκης", παρά τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες των πρωταθλητών, ενώ θα μπορούσαν να "κλέψουν" το παιχνίδι στο 86', αλλά ο Λε Τα Λεκ σπατάλησε μια απίστευτη ευκαιρία!

Ο Ρέτσος αγωνίστηκε ως αρχηγός της ομάδας, σε ηλικία μόλις των 18 ετών. Αυτό τον καθιστά πλέον ως τον νεότερο αρχηγό στην ιστορία όλου του συλλόγου! Ο νεαρός αμυντικός έσπασε το ρεκόρ που κατείχε ο Μενέλαος Κοκκινάκης ο οποίος σε ηλικία 21 χρόνων ήταν ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ σε παιχνίδι με την αυστριακή, Ποσογίλνιτσα.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι δυο ομάδες άφησαν λουλούδια μπροστά στη Θύρα 7, για τη σημερινή "μαύρη" επέτειο, ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή. Για άλλη χρονιά οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός ετοίμασαν ένα αφιερωματικό βίντεο για την τραγωδία της Θύρας 7, το οποίο και το "έπαιξαν" στις γιγαντοοθόνες του Καραϊσκάκη.


Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Νικολάου, Σισοκό, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Μανθάτης (61' Σεμπά), Μαρτίνς (66' Φορτούνης), Ανσαριφάρντ, Καρντόσο (80' Ιντέγε).

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης (80' Παντελιάδης), Μπάγκα, Ούμπιντες, Πλατέλλας, Τόνσο (85' Νάτσος), Λημνιός (69' Κυριακίδης), Λε Ταλέκ